Партньори

Благотворителната инициатива "Вземи ме вкъщи" стартира през 2010, като съвместно начинание на приятели и съмишленици, обединени от идеята да помогнат на бездомни животни да намерят дом.
Всички участници предоставят безвъзмедно своята помощ, която се изразява в безплатна професионална работа - всеки прави това, което умее най-добре, за каузата на безпризорните кучета и котки.

Сърдечните ни благодарности са:

За рекламната ни дейност - организация, дизайн, предпечат, изработка на рекламни материали - на екипа на рекламна агенция Sphere design.

За прекрасните снимки на инициативата - на фотографите Андрей Катански, Андрей Рашев, Пламена Коева и Николай Абаджиев. Пламена и Николай (resize studio) създадоха и новия дизайн на кампанията.

За изключителните рекламни възможности и шанса визиите ни да бъдат видяни от стотици хиляди - на агенция за външна реклама JCDecaux.

За ветеринарните грижи за осиновяваните кучета и котки - на екипа на ветеринарни клиники "Добро хрумване".

За участието и съпричастността на нашите "звездни" лица - Милена Славова, Диляна Попова, Койна Русева, Албена Павлова, Яна Грудева, Мина Маркова, Асен Блатечки, Башар Рахал, Мирослав Костадинов (Миро) и Йосиф Сърчаджиев.

За медийната подкрепа на безплатното издание Програмата и многобройните български печатни и електронни медии, които през години отразяваха инициативата.

За партньорството на Радио Magic FM, което първо промотира инициативата, както и на фондация "Четири лапи", която през годините я подкрепяше.

За сайта на инициативата - на Иван Дончев.

За енергията, времето и всеотдайността на стотиците ни приемни стопани.

За любовта и грижите на нашите осиновители.

"Вземи ме вкъщи" нямаше да е възможна без всички вас!